Haderslev Kommune - Bosteder
link til forsiden
Handicap, Socialpsykiatri og MyndighedVisitationLovgivningAdministrationen HandicapSe alle bosteder
Bostedet Diagergaard
 
Forsiden > Bostedet Diagergaard > Økonomi 
 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Økonomi

Der skal betales husleje, el, vand, varme hvis man lejer en lejlighed på Diagergaard, ligesom i alle andre lejeboliger. Betalingen sker direkte til Haderslev Kommune/udbyder.

Beboerne på Diagergaard skal selv afholde alle udgifter, som andre udeboende. Personalet kan være behjælpelige med styring af beboernes økonomi, pensionsudbetaling og betaling af faste udgifter, hvis dette ønskes.  

Der kan søges om boligydelse og lån til indskud efter reglerne i boligstøtteloven.
Du kan få nærmere oplysninger herom, samt oplysninger om huslejepriser mm., ved at henvende dig til Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed (Tlf: 74343434)

Særligt for Digagergård

Som beboer på Diagergaard skal du hver måned indbetale 700,- som dækker udgifter til morgenmad, eftermiddagskaffe, aftenskaffe, "kaffekasse", rengørring af fællesarealer og bidrag til aktivitetskasse. Indbetalingen kan ikke fravælges.

Beboere som ønsker at deltage i fælles frokost- og/eller aftensmad betaler derudover for dette. Man skal være tilmeldt for min. 1 måned ad gangen

Frokost: 450,- pr. måned
Aftensmad: 750,- pr. måned
Samlet pris er altså 1.900,- pr. mdr. hvis man ønsker at spise med til alle måltider.

Er man tilmeldt frokost/aftensmad og ikke har mulighed for at deltage i fællesspisningen en dag, modregnes beløbet naturligvis.